Borketing program

Rendszeres tudásanyag csak bormarketing hívőknek

Fizess elő kockázat nélkül!

 

  Nem csalás, nem ámítás! Neked semmilyen kockázatot nem kell vállalnod a Borketing Gyülivel. Ha esetleg attól tartasz, hogy nem fog tetszeni az anyag, amit kapsz, akkor se aggódj. Ha nem tetszik (ami lehetetlen:) visszautaljuk a teljes vételárat, akármelyik csomagra is fizettél elő. Ez jól hangzik, nem? Ez egyrészt azt jelenti, hogy bízunk a munkánk sikerében, és benned is bízunk. Elvégre mi, akik hiszünk a bormarketing sikerében, éppen mi ne tartanánk össze, nem?

 

  Az anyag kézhezvételétől számított 15 napon belül van lehetőséged jelezni, hogy mégsem kívánsz élni a Borketing Gyüli program adta előnyökkel. Elég ezt e-mailben megtenned, és mi kérdezés nélkül visszautaljuk a befizetett összeget. Mi tarthat még vissza? Gyere és tarts velünk!

Számlázási adatok

Az itt megadott adatok alapján kerül kiállításra a számla.

Bejelentkezési adatok

Az itt megadott adatokkal fogsz tudni bejelentkezni a weboldalra.

Erre az e-mail címre kerülnek kiküldésre a fiókkal kapcsolatos adatok, információk.
Az általános szerződési feltételek, és az adatvédelmi szabályzat elfogadásával hozzájárulok, hogy adataimat a Gridline Kft. ügyfél adatbázisában kezelje. Továbbá hozzájárulok, hogy ameddig kifejezett kéréssel nem rendelkezek az ellen, addig részemre egyedi ajánlatokat továbbítson.

Miért ne fizess elő?

  Lássuk csak hogyan is állunk. Minden hónapban kapsz egy aktuálisan használható bianco kampánytervet, melybe csak be kell illesztened a saját preferenciáidat, és indíthatod is. Kapsz hozzá költségvetési tervet is, hogy lásd nagyságrendileg, mi mennyibe fog kerülni, így nem tudnak a trükkös beszállítók lehúzni. Jönnek még akkor hozzá a kampánytervhez illő közösségi oldalakon használható tippek is, hogy a kampányodon belüli aktivitásokon se kelljen külön gondolkoznod. Nem utolsó sorban minden hónapban házhoz jön egy külföldről hozott esettanulmány is, melyből biztosíthatlak, csak tanulni lehet, és persze hogy még több időt spóroljunk neked szállítjuk sajtószemlénkben az elmúlt hónap legfontosabb híreit, hogy le ne maradj semmiről. 

  Mindezt, ha 12 hónapra fizetsz elő, akkor megkapod havonta egy családi pizza áráért... ja és persze kockázat sincs, mert ha nem tetszik, akkor visszafizetjük a teljes befizetett összeget.  Nnna, akkor nézzük a negatívumokat... francokat, ne viccelj! Sipirc feljebb, és töltsd ki az űrlapot!

PW CMS 1.4.6 · Adatvédelmi irányelvek · Visszajelzés küldése
A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem